ConnectMe 24

ConnectMe24 är en kombination av ett innovativt teknologiskt bolag och en språkförmedling. ConnectMe24 är också en ny tjänsteprodukt från Europea i Malmö AB som under de senaste 20 år har jobbat med att skapa broar mellan de dövas och de hörandes värld. Genom beprövad teknik ger sig Europea i Malmö AB nu ut på ny mission och det är att underlätta kommunikationen och övervinna språkbarriärer.

Vi erbjuder realtidskommunikation med språktolkar i de mest frekvent nyttjade språken via en komplett videolösning. Lösningen är speciellt anpassat för språktjänster och grundas på beprövad teknologi inom videokommunikation.

Inom ramar för verksamheten Connectme24 har vi samlat en super produktiv grupp av människor som är prestations drivna och har beslutat sig för att skapa förändring i tolk världen. Gruppen har tillsammans mer än 60 års erfarenhet av tolkbranschen. Vi brinner för att utveckla användning av de olika kommunikations kanalerna som finns, i syfte till att göra det enklare att förstå varandra.

Våra värderingar

Enkelt

Vi strävar efter att skapa tjänster som är enkla att använda och förstå. Kommunikationen ska vara enkelt!

 

 

Roligt

Vi jobbar tillsammans som ett team för att skapa nya möjligheter. Rätt person med rätt attityd på rätt plats ger positiva resultat.

 

 

Smart

Vi utgår alltid efter våra kunders behov. Vi tar fram smarta lösningar på komplicerade problem.

 

 

 

Säkert

Digital säkerhet är en aktiv del av vårt utvecklingsarbete.

Kryptering av både media och signalering är standard i vår tjänst.

 

 

Vår historia

För 20 år sedan bestämde sig Max och hans bror Faruk Tairi att revolutionera telebranschen och göra telekommunikation tillgängligt för alla. Deras produkter t.ex. TERA gör det möjligt för döva och hörselskadade människor att samtala med den hörande världen enkelt genom smarta stabila verktyg.

Nu har dem en ny mission. De ska revolutionera språktolktjänster. Under flyktingskrisen 2016-2018 pratades det mycket om tillgången till tolktjänster och debatten är högaktuell idag. Faruk och Max jobbade själva som tolkar under 90-talet och kände igen situationen som myndigheterna befann sig. Med kunskap om problematiken från insidan bestämde de sig för att agera, med dagens teknik ska tillgång till tolk vara en självklarhet där ConnectMe24 blir en självkörande tjänst.

Max Tairi, GRUNDARE

Entreprenör och visionär

Faruk Tairi, GRUNDARE

Entreprenör och visionär