Bli en del av vårt nätverk

ConnectMe24 har en vision, att bygga ett bolag som endast består av de bästa frilansade tolkarna i branschen inom nischade språk. Dessa nischade språkgrupper skall alla vara bland de bästa i Sverige.  Som aktiv tolk hos ConnectMe24 jobbar du agilt och ingår i ett aktivt tolk nätverk. Vi samverkar flexibelt med frilansade tolkar i hela Sverige och i utlandet vilket betyder att nätverken utvecklas ständigt, geografiskt såväl som kompetensmässigt.Våra konsulter har stor frihet att styra över sin egen tid och arbetssituation. Du väljer själv vilka uppdrag du vill åta dig. Lägg mer tid på själva tolkningen, istället för på resor mellan dina uppdrag. Genom vår lösning erbjuder vi dig som tolk ett miljövänligt, kostnadseffektivt och tryggt tolkningsverktyg. Vår vision är att alltid leverera de bästa tolk konsulterna åt våra kunder och att genom hela tidsperioden finnas som bollplank och en trygghet för både tolk och kund.

 

Läs mer om de allmänna villkoren och riktlinjerna här.

 

Vårt koncept

Vad som passar dig och din situation bäst just nu vet bara du och därför erbjuder ConnectMe24 dig som anställd bra, flexibla arbetstider som ger dig stor frihet att göra de val som är bäst för dig. Hos oss tillämpar vi en nätverksmodell. Du ingår i ett nätverk och betalar medlemsavgift baserat på ett års belopp.

Om du är utbildad kontakttolk och vill vara del av vårt nätverk av uppdragstagare skicka in en intresseanmälan till oss via formuläret på sidan.  För att vi ska kunna behandla din anmälan måste du även skicka ett utdrag ur rikspolisstyrelsens belastningsregister hämta blankett

Det viktigt att din ansökan är komplett när du sänder in den.  Bifoga därför ditt CV, ett personligt brev, ett foto samt utbildningsintyg och eventuellt auktorisationsbevis. En bra profil ökar chanserna för oss att hitta en bra match för just dig och erbjuda dig spännande tolkuppdrag.

Om din profil uppfyller våra kvalitetskrav får du möjlighet att ingå i vårt tolk nätverk.   När du har blivit godkänt som medlem (vi utför en kvalitetskontroll av de inträdes ansökningar som kommer in) betalar du en inträdesavgift (en gångs avgift) och licensavgift (års avgift). I avgiften ingår tillgång licens till vår mjukvara och support samt tillgång till våra slutna nätverksgrupper, webinarer och utvalda utbildningar. Medlemsavgift betalas sen på årsbasis och du kan när som helst välja att avsluta din medlemskap hos oss genom att kontakta oss på info@connectme24.se.

 

 

 

 

OBS! Med hänsyn till situationen orsakad av coronaviruset erbjuder vi alla tolkar grattis licenser året ut!

Vid registreringen betalar man en gångs avgift för licens och support. Avgiften inklusive licensavgift för första året är  3750 KR inkl. moms. Nästkommande år betalar du endast abonnemangsavgift  1250 KR inkl. moms.